Si Te Krijoj Nje Blog Ne WordPress: Video – 1 (Regjistrimi i Domain Name)

Kjo eshte Video – 1 mbi: Si te Krijoj nje Blog ose Faqe Interneti ne WordPress, Duke Perdorur Godaddy — http://x.co/sokold– per Regjistrimin e Domainit dhe Hostgator — http://goo.gl/yV16Rh — si Webhost.

Per me Shume Informacione Vizito http://www.sokoldokaj.com/

Leave a Comment

March 29, 2015 · 5:21 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *